Laatutakuun menestyksen takana on vastuullinen kumppanuus

Vuoden kohokohta, Laatutakuu-gaala, on takana. Juhla oli jälleen hieno ja osalistujia ennätysmäärä – enemmän kuin koskaan aiemmin.

Hieno oli myös kulunut kausi. Yrittäjyystutkimuksen tulosten keskiarvo nousi ensimmäisen kerran yli neljän pisteen. Tämä positiivinen kehitys on määrätietoisen työn tulosta. Alueellinen ja valtakunnallinen aktiivinne yhteistyö on luonut keskuksen ja yrittäjien välille aidosti toimivan kumppanuussuhteen, josta kumpuaa jatkuvasti hyviä ja toteutuskelpoisia ideoita ketjun ja sen toiminnan kehittämiseksi.

Tällä fiiliksellä on hieno lähteä uuteen kauteen. Nyt on myös aika asettaa uudet tavoittet omalle toiminnalle. Olivatpa tavoitteet mitkä hyvänsä, nille on syytä varata paikka ajatuksissa. Määrätietoisesti toimimalla, pieniä askelia ottamalla ja tavoite kirkkaana mielessä pysyen saavutetaan suurimmat voitot. Oikotietä onnelliseen ja menestyvään yrittäjyyteen ei ole. Yrittäjyys on kestävyyslaji, joka vaatii ponnistelua. Mikään ei ole kuiteknaan palkitsevampaa kun kaivaa taskusta vuoden kuluttua “tavoitteideni kirja” ja todeta, että minä tein sen sittenkin.

Onneksi voimme helpottaa tavoitteiden saavuttamista omilla toimillamme. Ystävällisellä asiakaspalveluasenteella ja Laatutakuu-konseptia noudattamalla voimme kukin omalta osaltamme olla luomassa positiivista mielikuvaa Laatutakuu-ketjusta ja synnyttää menestystä kaikille ketjun jäsenille.

laatutakuu_heleniusKirpeitä syystalven päiviä!

Eini Helenius
aluepäällikkö, Länsi-Suomi
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy