Laatutakuu, takuulla laadukkaat siivouspalvelut

Palkittua työtä

lt Suomen Laatutakuu on saanut monia tunnustuksia liiketoiminnan kehittämistyöstään. Uudet yrittäjät koulutetaan monialaisiksi oman alansa ammattilaisiksi ja myös itsenäisiksi yrittäjiksi. Koulutusta pidetään aina tarpeen mukaan ja nyt Suomen Laatutakuu suunnittelee myös jatkokoulutukselle uudenlaisia malleja. Suomen Laatutakuun työkalu Oma Palkinto valittiin edustamaan Suomea International Franchise Marketing Award -kisaan vuonna 2009. Oma Palkinto –ohjelma on Laatutakuu-ketjun sisäinen työväline yrittäjien oman yritystoiminnan analysoimiseen ja kehittämiseen.

image001

Vuoden Franchisingketju 2007
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy valittiin Vuoden Franchisingketjuksi 2007 franchisingyritysten ja -yrittäjien menestystä ja keskinäistä paremmuutta mittaavassa kilpailussa. Laatutakuuta kiiteltiin tuloksekkaan ja kannattavan liiketoiminnan ohella yrittäjien kouluttamista ja toiminnan sekä tukitoimien kehittämisestä. Vuosina 2005 ja 2006 Suomen Laatutakuu palvelut olivat listalla toisina. Toimitusjohtaja Henri Häyrisen mukaan vuoden 2007 voiton takana oli voimakas panostus ketjun kehittämiseen ja sen yrittäjien koulutukseen. Koulutuspäiviä vuodelle kertyi 100. Kaksi vuotta aiemmin Suomen Laatutakuu aloitti yhteistyön Amiedun kanssa käynnistämällä Yrittäjän erikoisammattitutkinto-koulutusohjelman. Häyrisen mukaan koulutuksen ja kehityksen myötä asiakastyytyväisyys ja yrittäjien tyytyväisyys ketjun toimintaan ovat selvästi toimialan muihin yritykseen verrattuna parempia.

image002
Vuoden puhtausalan yritys 2002
Puhtausalan ammattijulkaisu Siivoustaito-lehti on valinnut Vuoden puhtausalan yhteisön jo vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2002 Suomen Laatutakuu Palvelut Oy ansaitsi tämän kunnianosoituksen menestyksekkäästä ja alaa kehittäneestä työstä. Vuoden puhtausalan yrityksen valinnan tarkoituksena on antaa tunnustusta alalle menestyneelle ja toimintansa mallikkaasti kehittävälle yhteisölle. Puhtausalalla onnistuminen edellyttää yritykseltä ja sen työntekijöiltä laajaa osaamista muun muassa kemikaalien, materiaalien ja työn organisoimisen suhteen.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on vuonna 1993 perustettu yritys. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Tarjoamme laadukkaita OmaSiivooja-siivouspalveluita ja OmaTalonmies-kiinteistöhuoltopalveluita itsenäisten ja palvelevien franchisingyrittäjien kautta ympäri Suomea. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on Suomen Franchisingyhdistyksen varsinainen jäsen ja toimimme yhdistyksen eettisten sääntöjen mukaisesti. Lisätietoja www.franchising.fi

Laatutakuu-ketjussa toimii tällä hetkellä 254 itsenäistä yrittäjää yli 50 paikkakunnalla ja olemme yrittäjämäärällä mitattuna Suomen toiseksi suurin franchisingketju.  Ensimmäisellä sijalla on R-kioski ja kolmannella sijalla Kotipizza.
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n missio on auttaa yrittäjiksi haluavia henkilöitä menestymään siivous- ja kiinteistöhuoltoaloilla ja tarjota alan laadukkaimpia siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluita ketjumme asiakkaille.

Kun siivous- tai kiinteistöhuoltoyrittäjä tekee sopimuksen Laatutakuun kanssa, Laatutakuu tarjoaa hänelle tunnetun liikemerkin tunnettavuuden lisäämiseksi, perusteellisen koulutuksen, testatut toimintanallit ja konseptit sekä kattavat tukipalvelut. Yrittäjän ei tarvitse itse ottaa selvää asioista, sillä Laatutakuu pitää yrittäjän asiantuntemuksen ajan tasalla. Konsepti on niin perusteellinen, että yrittäjille tarjotaan keskitetysti välinehankinnat, tilitoimiston palvelut, vakuutukset ja rahoitusjärjestelyt. Keskittämisestä koituu mittavat taloudelliset edut.

Laatutakuu-ketjun arvot ovat:
- Rehellisyys – Me kunnioitamme toisiamme, keskustelemme asioista avoimesti ja pidämme kiinni sovitusta.

- Yrittäjyys – Olemme sitoutuneet toimimaan asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

- Vastuu – Otamme vastuun asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme.

- Laatu – Asiakkaan saama arvo toteutetaan sitouttamisella, korkealla ammattitaidolla ja parhailla menetelmillä.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on toiminut samalla toimintamallilla kymmenisen vuotta. osa ISS Palvelut Oy:tä ja sitä kautta kansainvälistä 1901 perustettua ISS-konsernia joka toimii 45 maassa. Vuonna 2005 konsernin liikevaihto oli 6,225 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 310 800 henkeä.

Yrittäjäksi? – suomalaisia yrittäjätarinoita

Laatutakuun verkkosivustolla on alkanut uusi sarja, jossa esitellään Laatutakuu- yrittäjiä. Ensimmäisenä vuorossa on jyväskyläläinen Kati Vesa. Seuraa Katin kuulumisia Laatutakuun verkkosivustolla osoitteessa http://www.laatutakuu.fi/yrittajaksi/yrittajatarinat/.

Ajankohtaista Laatutakuu -ketjussa 2010

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on palkinnut kymmenen ja viisi vuotta Laatutakuu-yrittäjinä toimineita henkilöitä Laatutakuu-gaalan yhteydessä lokakuussa.

10-vuotta toimineet
Jyrki Heinonen
Else Hankosalo
Pentti Kuismin
Marja-Liisa Kuismin
Ritva Martikainen
Sirkka-Liisa Autio

5-vuotta toimineet
Lasse Lintunen
Robert Karlman
Kati Valli
Anneli Kuiri
Pekka Siltala
Hellevi Partanen
Markku Korhonen
Mauri Tahvanainen
Vitali Hinkonen
Petri Väänänen
Petri Pieniniemi
Mediha Bekric
Pirjo Mäkelä
Hilkka Kärkkäinen
Marja-Leena Räty
Matti Akselila
Leea Teittinen
Jukka Tenhunen
Karin Ijäs
Auli Sippola-Piiippo
Tarja Suomi
Soile Valkeakari
Hannele Ratinen
Pirjo Vänttinen
Maija Väisänen
Ilkka Laine
Natalia Antonova
Erkki Kinnunen
Hanna Mustonen
Orvokki Orti
Kalevi Nevalainen
Liisa Salonen
Marja Karonmaa
Minna Niemelä
Paula Lepistö
Riitta Lähteenmäki
Anja Pekkarinen
Pirjo Heinonen
Jukka Lipponen
Fika Piric
Arja Kivikko
Hannele Härkönen-Niemeläinen
Matti Mäki
Kaarina Ridanpää
Natalja Heinonen
Kati Nieminen
Sari Nieminen
Lamberto Caraveo
Jani Nevala
Tuomo Ukkonen
Seija Laitinen
Riku Rautvuo
Päivi Kaustinen
Elvi Mankinen
Kirsi Suova
Maarit Vainikainen
Olavi Eronen
Anna-Liisa Leino
Tuula Samppa
Kimmo Roininen
Tarja Kankkonen
Riitta Suikkanne
Adnan Ramadani
Helena Suonvieri
Petja Niiranen

Laatutakuun siivousvinkki

Mikroaaltouuni lähtee puhtaaksi, kun isoon kulhoon sekoittaa kaksi ruokalusikallista ruokasoodaa ja kupillisen vettä. Seos lämmitetään täydellä teholla parin minuutin ajan, kunnes vesi kiehuu ja höyryttää mikroaaltouunin.