Mistä ostat siivouspalvelusi?

Siivouspalvelun ostamisessa on monta tekijää, jotka vaikuttavat ostopäätökseen eli siihen, kuka palveluntarjoaja valitaan tekemään hyvinkin näkyvää työtä yrityksessä.

Siivouspalvelut, toisin sanoen, siivouspalveluiden tuottajien toiminta on tehostunut ja säästöjä etsitään monella osa­alueella. Näin palvelun tuottajan tarjoama laatu on jäänyt vähemmälle arvolle myyntitilanteessa. Aina myyty tuote ei vastaa odotuksia ja jatkossa päätös palvelun ostamisesta tekee päättäjän varovaisemmaksi.

Siivousalalla vaihtuvuus on suuri. Syiksi mainitaan yleisesti henkilöstöpohja, joka suurelta osin koostuu opiskelijoista sekä muista osa­aikaisista työntekijöistä. Myös alan yleisesti matala palkkataso ruokkii nopeaa vaihtuvuutta. Asiakkaan kannalta tilanne on ikävä, koska siivouspalvelun tuottajan henkilökunta saattaa vaihtua lähes lennosta.

Asiakkailla, joilla työn tekee OmaSiivooja-yrittäjä, tilanne on huomattavasti valoisampi. Työn tekee tuttu ja turvalinen OmaSiivooja, jolla motivaatio hyvän jäljen tekemiseen on kunnossa.

Yrittäjän vahvuutena on selkeä asiakassuhde. Suhdetta halutaan vaalia, koska yrittäjän leipä on hyvin pitkälle kiinni asiakkaan tyytyväisyydestä. Valitsemalla Laatutakuun OmaSiivooja-yrittäjän tekemään tärkeää työtä yrityksessäsi, valitset itsellesi myös mielenrauhan. Samalla, kun tuet yrittäjyyttä, voit luottaa, että siivousasiasi ovat kunnossa!

Lasse Piira

myyntipäällikkö

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy