OmaPutkimies käyttöön kotitalouksille

Alkutalvesta palveluvalikoimaan on tullut uusi perheenjäsen OmaPutkimies. Olemme aloittaneet uuden konseptin toiminnan pilottiyrittäjällä. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailta ja pilotointi on onnistunut. Pilottiyrittäjän OmaPutki- mies Olavi Bäckströmin kuulumisista voit lukea Laatutakuu -lehden (1/2009) sivulta 12. Kevään aikana tulemme aloittamaan uusien OmaPutkimies yrittäjien aktiivisen rekrytoinnin.

OmaPutkimies palvelun konsepti on ainutlaatuinen ja kehitetty nimenomaan yksityistalouksien käyttöön ja yksityisasiakkaiden tarpeet huomioiden. OmaPutkimiehellä on jopa maksupääte keikalla mukana, joten laskutuksen kanssa ei tule päänvaivaa. Asiakas voi maksaa palvelun saman tien heti töiden tekemisen jälkeen. Silloin asiakkaalla on vielä tuoreessa muistissa, kuinka monta tuntia työn suorittamiseen meni.

Kuitin mukana tulee valmiiksi eritelty summa ja tarvittavat lomakkeet kotitalousvähennyksen tekemiseen. Tämäkin on siis ajateltu asiakkaan puolesta. Asiakkaalle itselleen jää vain vähennyksenhakulomakkeen täyttäminen. Lisää kotitalousvähennyksistä ja vähennysoikeuksista kertoo tutkija Taija Härkki Asiantuntija-palstalla Laatutakuun lehden (1/2009) sivulla 11.

Hyvää kevättä!

Jukka Saarinen

ketjupäällikkö

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy