Palkittua työtä

Olemme saaneet jo nauttia kevään ensimmäisistä aurinkoisista ja lämpimistä päivistä ja kokea pimeän talven keskelle, mitä on odotettavissa kun kevät alkaa toden teolla. Lanseeraamme Laatutakuussa uuden termin ”palkittua työtä” kevään aikana. Palkittu työ -termi viittaa laadukkaaseen työhön, onnistumiseen ja on tunnustus ansiokkaasta työstä. Jo nyt asiakastyytyväisyyttä mitattaessa ovat yrittäjämme saaneet erinomaisia arvosanoja ja voimme todeta palvelun olevan onnistunutta ja yrittäjien saavan korkeaa tunnustusta tehdystä työstä.

Uuden ketjusloganin lisäksi lanseeraamme yrittäjien palkintojärjestelmän. Palkitsemiskäytännössä yrittäjän toimintaa arvioidaan erilaisten mittareiden kautta ja hyvin tehdystä työstä saa pisteitä henkilökohtaiselle pistetetilille. Palkintojärjestelmän kautta Laatutakuu voi palkita, antaa tunnustusta ja onnistumisen iloa yrittäjien laadukkaalle työllä sekä tehostaa Laatutakuu-konseptin käyttöä. Järjestelmä tarjoaa yrittäjälle myös mahdollisuuden seurata omaa kehitystä pidemmällä aikavälillä.

Vuoden yrittäjä 2008 -valintaprosessi tapahtuu palkintojärjestelmän kautta. Vuoden yrittäjäksi nimetään yrittäjä, joka on kerännyt parhaan pistesaldon vuoden aikana. Kriteerit ovat läpinäkyviä. Kukin yrittäjä voi nähdä sijoituksensa ja mitä olisi tehtävä Vuoden yrittäjä -palkinnon saavuttamiseksi. Voittaja palkitaan matkalahjakortilla tai vaihtoehtoisesti pisteet voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.
Aurinkoista ja valoisaa kevättä!

Jukka Saarinen

ketjupäällikko