Pöpöt kuriin!

Monessa työpaikassa pärskitään ja niistetään pitkin syksyä ja talvea. Syy voi olla kaikkialla jylläävän flunssa-aallon. Yleisimmin flunssa tarttuu pisaratartuntana ja kosketuksen välityksellä. Me kaikki kosketamme ovenkahvoja, valokatkaisimia, kahvinkeittimen kahvaa tai vaikka kopiokonetta ajattelematta kuitenkaan, että näin siirrämme omien käsien välityksellä bakteereita ja viruksia niihin ja vastaavasti saamme niistä myös toisten jättämät tautien aiheuttajat itsellemme.

Hyvän siivouksen avulla voimme vähentää taudinaiheuttajien leviämistä toimistoissa ja vähentää sairauspoissaoloja huomattavasti. Laatutakuun OmaSiivoojat tekevät ainoana Suomessa sairauspoissaoloja vähentävää, terveyttä edistävää A1-siivousta. A1-siivous tehdään normaalin viikkosiivouksen yhteydessä toimistoissa, eikä se siis edellytä erillistä käyntiä.

A1-siivouksessa räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksityiskohtainen suunnitelma. Siinä kiinnitetään huomiota yleisimpiin kosketuspintoihin kuten ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin, kopiokoneen kosketuspintoihin sekä niihin paikkoihin toimistoissa, joihin useat työntekijät koskevat. Paikat pyyhitään säännöllisesti bakteereja ja viruksia tappavalla aineella sekä mikrokuituliinalla, joka on tähän tarkoitukseen kehitetty. Näin saamme 99,8 % bakteereista sekä viruksista poistettua tauteja aiheuttamasta ja puhtaamman toimiston.

Riittävällä käsienpesulla ja A1-siivouksella voimme estää oman ja työkavereiden sairastumisen. Eikä kannata unohtaa liikunnan, ravinnon sekä levon tarvetta terveempää elämää haluaville.

Kysy omalta OmaSiivoojalta suunnitelma ja tarjous teidän toimistonne sairauspoissaoloja vähentävästä A1-siivouksesta.

Terveellistä vuotta 2016!

Marjut Kantee
myyntipäällikkö

Laatutakuu-lehden pääkirjoitus 3/2015